Meer weten over Forty Five?

Forty Five: een bedrijf met geëvolutioneerde kennis

Forty Five reclame is van oudsher een zeefdrukkerij, door de jaren heen geëvolueerd naar een digitaal drukkerij, waar we ook nog volop zeefdrukken. Ook combineren we zeefdruk met digitaalprint, wat voor u en uw product voordelen op kan leveren. Naast het drukken hebben we ook uitgebreide nabewerking. Van snijden tot stansen, van boren tot buigen en vergaren en verpakken: Forty Five heeft het allemaal in eigen huis.

Forty Five montage op locatie

Van point of sale tot industrieel technisch

Bij Forty Five produceren we voornamelijk actiematige point of sale en permanente winkelmaterialen voor de retail. Dit doen we op diverse kunststoffen; plaatmaterialen en stickermaterialen. Daarnaast hebben we ook een afdeling die technisch werk produceert. Dit werk wordt voornamelijk gebruikt in meetinstrumenten die toegepast worden in bijvoorbeeld de scheepvaart. Ook zijn de “gewone” gevarenstickers en merknaamstickers ons niet vreemd.

Wij zijn een waardevolle schakel in uw proces

Dat kan natuurlijk op het moment dat u weet wat u wil en een product uit ons assortiment nodig heeft. Maar naast het produceren kunnen we u echter ook voorzien van advies, u inspireren en u laten zien hoe uw product of merk het beste tot zijn recht komt. Neem ons mee in het proces! Met onze ervaring en kennis brengen we uw uitdaging tot een mooi eindresultaat.

Bekijk onze diensten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Advies

Waar u écht iets aan heeft.

DTP

Altijd resultaat naar verwachting.

Bestelportals

Doe het maar lekker zelf.

Projectmanagement

Laat dat maar aan ons over.

Montage op locatie

Wij kijken nergens meer van op.

Meer weten over onze diensten of producten?

TVE Group bestaat uit een krachtig collectief van een aantal bedrijven dat nauw met elkaar samenwerkt op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Alle voorwaarden en disciplines zijn aanwezig om te zorgen dat een bedrijf zich visueel optimaal kan presenteren.