Nieuws

Continental fietsbandendisplay

By 26 april, 2022oktober 17th, 2022No Comments

Continental fietsbandendisplay

Een speciaal ontwikkelde toonbankdisplay

2Move 2Wheel is leverancier van banden voor de racefiets, mountainbike, E-bike, stadsfiets of voor gemotoriseerde tweewielers, zoals motor-, bromfiets- en scooterbanden. Kortom voor alles op twee wielen. Dit doen zij met het merk Continental als focus. Daarmee staat kwaliteit altijd voorop.
De opdracht was: “Ontwikkel een display voor de fietsvakhandel om de consument voor te lichten over de beste keuze in banden.”

Twee belangrijke eisen waaraan de display moest voldoen waren:

  1. Inzet voor langdurig gebruik.
  2. Eenvoudig te wisselen communicatie vlakken.

Daarop kwam Forty Five met een ideaal product als antwoord. Een toonbankdisplay waarvan het ontwerp, de functionaliteit en de uitvoering enorm aanspraken.
De basis is een metalen display met daarin een pet-G plaat welke in de radius van de fietsband is aangebracht. De topkaart is gemaakt van magneetfolie waardoor deze eenvoudig te wisselen is. Het uiteindelijke product heeft een fraai design, is erg functioneel en blijft toch eenvoudig in gebruik. Precies waar de klant naar op zoek is.

display pos materiaal continental fietsbanden

Het laatste nieuws

man met kleurenwaaier
Nieuws

Word jij onze nieuwe DTP-er?

Voor onze studio zijn wij op zoek naar een DTP’er.  Vacature DTP-er Forty Five Reclame…
peesdoeken bij leerhotel het klooster
Nieuws

De nieuwe huisstijl van Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice

De nieuwe huisstijl van Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice Complete signing vernieuwd De huisstijl…
display pos materiaal continental fietsbanden bovenaanzicht
Nieuws

Continental fietsbandendisplay

Continental fietsbandendisplay Een speciaal ontwikkelde toonbankdisplay 2Move 2Wheel is leverancier van banden voor de racefiets,…

TVE Group bestaat uit een krachtig collectief van een aantal bedrijven dat nauw met elkaar samenwerkt op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Alle voorwaarden en disciplines zijn aanwezig om te zorgen dat een bedrijf zich visueel optimaal kan presenteren.